O nama

Naša firma osnovana je nakon dugogodišnjeg uspješnog poslovanja i rada iz području raznih tehničkih i industrijskih grana, na teritoriju Republike Hrvatske. Na temelju dosadašnjih iskustava, a s ciljem proširenja poslovanja izvan granica RH, osnovana je firma "Electruss EURO d.o.o.". Svojim znanjem i profesionalnošću, te na temelju iskustva stečenog na dosadašnjim projektima, garantiramo Vam stručno i kvalitetno vođenje i izvedbu projekata iz područja raznih grana elektrotehnike i elektronike.

Izvodimo radove elektromontaže kućnih kao i industrijskih instalaciija. Vršimo postavljanje profeionalne rasvjete i solarnih panela. Izrađujemo instalacije vatrodojave, video nadzora, podakovnih servera te ostalih niskonaponskih instalacija. Osim stambeno-poslovnih i industrijskih istalacija, provodimo i automatizaciju svih vrsta industrijskih postrojenja. Isto tako vršimo usluge održavanja industrijskih postrojenja i ostaliha objekata.

Obratite nam se s povjerenjem a naš stručni tim će stručno i profesionalno odraditi svoj posao na Vaše maksimalno zadovoljstvo.